Husmenighet.no
 

Familie med et oppdrag

Som en familie med et oppdrag ønsker vi å oppmuntre, hjelpe og trene hverandre til å leve med Gud i hverdagen.
Vi tror på nære relasjoner og å bruke tid sammen, ikke bare på møter, men i flere situasjoner alle dager i uka. Vi spiser sammen, har det gøy og lærer hverandres styrker og svakheter i hverdagen. Vår oppgave inkluderer både å dele Guds gode nyheter med mennesker rundt oss og å hjelpe nye disipler til å delta i oppdraget. Vi ønsker også å inspirere menigheter til å fokusere på disippelgjøring.

Hvordan det startet

I 2007 flyttet Knut og Elisabeth Osland fra Bergen til Oslo, overbevist om at tiden hadde kommet for Oslo Norges hovedstad. Knut forteller:

«Sommeren før vi flyttet, evaluerte vi 30 års tjeneste og snakket om hva vi ønsket å gjøre de neste 20 årene før vi pensjonerer oss. Vi bestemte oss for å følge Jesu prioriteringsliste:

  1. Bønn

  2. Trene disipler

  3. Dele de gode nyhetene


For Jesus var bønn nummer én. Som nummer to trente han de tolv mennene som han senere befalte å gjøre alle nas til disipler. Deretter delte han de gode nyhetene og helbredet de syke.

Vi ba Gud om å gi oss unge menn og kvinner som vi kunne trene for å gjøre de samme tingene som vi gjør. Å multiplisere disipler tar ofte mye tid i begynnelsen, men Gud har hørt våre bønner. Vi er svært stolte av de gode, helhjertede og ivrige folkene vi får jobbe med. Sammen med dem har vi startet flere husmenigheter i 5 byer i Øst-Norge siden begynnelsen. Vi har døpt godt over 100 mennesker siden 2010 og tror at dette er bare begynnelsen! 

Se dokumentaren “Familie med et oppdrag” her:

Ekteparet Knut og Elisabeth Osland som startet DNA i 2007

Ekteparet Knut og Elisabeth Osland som startet DNA i 2007

Se videoen om hvordan det starta: